Loading...
loading...

Nama aku Rizal. Sbb kerja di Sarawak, jarang sekali aku dapat balik jumpa mak aku di Alor Setar #Kedah. Hari raya pun tak dapat nak balik. Bulan lepas akhirnya dapat cuti dan aku pun cuba la nak buat surprise kat mak dan adik2 lain. Bila sampai rumah je aku terkejut bila mak aku kata dia.........












Terima Kasih Kerana Membaca Dan Mohon Share Jika Bermanfaat
Dikongsikan Semula Oleh : jamgetah.com
Artikel di dalam blog ini hanyalah perkongsian dari pelbagai website dan blog yang bertujuan untuk berkongsi maklumat dengan masyarakat umum. Sekiranya perkongsian artikel yang dipaparkan disalah ertikan, kami tidak akan bertanggungjawab. Terima Kasih